Ponedeljek 11.01. |
Torek 12.01. |
Sreda 13.01. |
Četrtek 14.01. |
Petek 15.01. |
|
ZAJTRK | |||||
DOPOLDANSKA MALICA | |||||
KOSILO |
Piščančji zrezek |
Segedin golaž G |
Puranja obara G |
Zelenjavna juha G |
Jota z prekajenim |
POPOLDANSKA MALICA |
Piščančji zrezek
v naravni omaki,
Mlinci G
Rdeča pesa,
Jabolko
Kruh G
Segedin golaž G
Krompir v kosih
Mini rogljički G
Sadni sok
Kruh G
Puranja obara G
Črna žemlja G
Skurni štruklji z
drobtinami GMJ
Kruh G
Zelenjavna juha G
Pražen krompir
Štefani pečenka GJ
Zelena solata
Kruh G
Jota z prekajenim
mesom GZ
Palačinke z
marmelado G
Sok
Kruh G
Jedilnik se lahko spremeni zaradi objektivnih razlogov. Čaji so nesladkani. Pri vseh obrokih je na voljo voda in kruh.
Živila označena z zeleno barvo so živila pridelana v občinah Laško in Radeče. Živila označena z * so ekološke pridelave.
**Kruh z manj soli. Sadje, zelenjava in mleko iz Šolske sheme s finančno podporo EU.
Alergene snovi smo v naših jedilnikih označili z naslednjimi oznakami: • žita, ki vsebujČaji so nesladkani. Pri vseh obrokih je na voljo voda in kruh.ejo gluten (pšenica, rž, ječmen, oves, pira, kamut ali njihove križane vrste) - G • jajca in proizvodi iz njih - J • arašidi in proizvodi iz njih - A • zrnje soje in proizvodi iz njih - S • mleko, mlečni izdelki in proizvodi iz njih - M • oreški (mandlji, lešniki, indijski oreški, ameriški orehi, brazilski oreški, pistacija, makadamija) in proizvodi iz njih - O • ribe, raki in mehkužci ter proizvodi iz njih - R • listna zelena - Z • gorčično in sezamovo seme - Gs • volčji bob - VB • žveplov dioksid in sulfiti v koncentraciji več kot 10 mk/kg – SO2. Pri kruhu in pekovskem pecivu so možne sledi S,M,J,O,Se.
Podrobnejše informacije o alergenih v živilih in jedeh lahko dobite v kuhinji.