18. feb 2018
Osnovna šola Antona Aškerca Rimske Toplice
 


Jedilnik 12.2. – 16.2.

   ponedeljek
12.2.

POČITNIffffffffffffCE
torek
13.2.

POČITNIffffffffffffCE

sreda
14.2.
POČITNIffffffffffffCE

četrtek
15.2.

POČITNIffffffffffffCE
petek
16.2.

POČITNIffffffffffffCE
DOPOLDANSKA 
MALICA
Črnii kruh G
Jetrna pašteta S
Zeliščni čaj
Kumarice

Krof GMJ
Bela kava MO
Jabolko

Kmečki kruh G
Topljeni sir M
Sadni čaj
Kivi

Čokoladne kroglice na mleku M
Banana

Kakav 
Makovka G
Mešano sadje 
 

KOSILO Govej golaž GZ
Koruzna polenta
Zelena solata
Hruška
 

Ričet s suhim mesom GZ
Orehov rogljiček GJOM
Pinjenec M
 

Zdrobova juha z jajčko GJ
Skutni štrukelj z drobtinami GMJ
Mešan kompot
 

Polnozrnat špageti s haše omako GJZM
Riban sir M
Zelena solata s koruzo G
Sadna skuta M
               
Kremna zelenjavna juha GZM
Krompirjeva solata z zeljem
Ribji polpeti RGJM
                                
POPOLDANSKA
MALICA

Sendvič GM
100% jabolčni sok

 

Orehov rogljič GJOM
Pinjenec M
 

Skutni štrukelj z drobtinami GMJ
Mešan kompot
 

Makovka GJM
Sadna skuta M
 

Polbeli kruh G
Ribji polpeti RGJM
100% pomarančni sok             


opomba:

Jedilnik se lahko spremeni zaradi objektivnih razlogov.
Živila označena z zeleno barvo so živila pridelana v občinah Laško in Radeče. Živila označena z * so ekološke pridelave.
Čaji so nesladkani. Pri vseh obrokih je na voljo voda.
Sadje, zelenjava in mleko iz Šolske sheme, s finančno podporo EU.

Alergene snovi smo v naših jedilnikih označili z naslednjimi oznakami: • žita, ki vsebujejo gluten (pšenica, rž, ječmen, oves, pira, kamut ali njihove križane vrste) - G • jajca in proizvodi iz njih - J • arašidi in proizvodi iz njih - A • zrnje soje in proizvodi iz njih - S • mleko, mlečni izdelki in proizvodi iz njih - M • oreški (mandlji, lešniki, indijski oreški, ameriški orehi, brazilski oreški, pistacija, makadamija) in proizvodi iz njih - O • ribe, raki in mehkužci ter proizvodi iz njih - R • listna zelena - Z • gorčično in sezamovo seme - Gs • volčji bob - VB • žveplov dioksid in sulfiti v koncentraciji več kot 10 mk/kg – SO2
Pri kruhu in pekovskem pecivu so možne sledi S,M,J,O,Se.
Podrobnejše informacije o alergenih v živilih in jedeh lahko dobite v kuhinji.

 

Želimo vam dober tek! 


 
OŠ ANTONA AŠKERCA RIMSKE TOPLICE

Aškerčeva 1,
3272 Rimske Toplice
tel: 03 / 733 82 30
fax: 03 / 733 82 39

e-pošta
© 2009 - 2018 OŠAART - Vse pravice pridržane - Zasebnost in piškotki www.markdesign.si
Struktura strani