22. apr 2018
Osnovna šola Antona Aškerca Rimske Toplice
 


Jedilnik 16.4. – 20.4.

  ponedeljek
16.4.

POČITNIffffffffffffCE
torek
17.4.

POČITNIffffffffffffCE

sreda
18.4.
POČITNIffffffffffffCE

četrtek
19.4.

POČITNIffffffffffffCE
petek
20.4.

 
DOPOLDANSKA 
MALICA
Makovka G
Sadni jogurt M
Sadje

Kmečki kruh ** G
Rezina sira M
Kisle kumarice GS
Hruška

Koruzni kosmiči na mleku G M
Banana

Sendvič s posebno salamo in sirom G
Sadni čaj
navadni jogurt

Pirin kruh*G
Maslo, marmelada M
Alpsko mleko M
Jabolka

KOSILO Golaž s koruzno polento
GZ
Zelena solata s fižolom
Sladoled v lončku M

Minjon juha JGZ
Solata iz testenin in zelenjave GJ
Piščančji ražnjiči
 

Pire krompir M
Čufti v paradižnikovi omaki GZJ
Domače pecivo s sadnim prelivom GMJOS

Cvetačna kremna juha GMZ
Puranje meso v naravni omaki ZG
Svaljki GJM
Zelena solata s koruzo
Krepka zelenjavna juha
GZ
Ajdovi štruklji s skuto in drobtinami na maslu
GMJ

Kompot
POPOLDANSKA
MALICA

Polbeli kruh G
Maslo in marmelada M
Mleko M
 

Koruzni kruh** G
Piščančji ražnjiči
100% pomarančni sok
 

Polbeli kruh G
Sir
Paprika
100% jabolčni sok
 

Štručka sir šunka MGJ
Smuti 
 

Ajdovi štruklji s skuto in drobtinami na maslu
GMJ
Kompot 
 


opomba:

Jedilnik se lahko spremeni zaradi objektivnih razlogov.
Živila označena z zeleno barvo so živila pridelana v občinah Laško in Radeče. Živila označena z * so ekološke pridelave.
Čaji so nesladkani. Pri vseh obrokih je na voljo voda.
Sadje, zelenjava in mleko iz Šolske sheme, s finančno podporo EU.

Alergene snovi smo v naših jedilnikih označili z naslednjimi oznakami: • žita, ki vsebujejo gluten (pšenica, rž, ječmen, oves, pira, kamut ali njihove križane vrste) - G • jajca in proizvodi iz njih - J • arašidi in proizvodi iz njih - A • zrnje soje in proizvodi iz njih - S • mleko, mlečni izdelki in proizvodi iz njih - M • oreški (mandlji, lešniki, indijski oreški, ameriški orehi, brazilski oreški, pistacija, makadamija) in proizvodi iz njih - O • ribe, raki in mehkužci ter proizvodi iz njih - R • listna zelena - Z • gorčično in sezamovo seme - Gs • volčji bob - VB • žveplov dioksid in sulfiti v koncentraciji več kot 10 mk/kg – SO2
Pri kruhu in pekovskem pecivu so možne sledi S,M,J,O,Se.
Podrobnejše informacije o alergenih v živilih in jedeh lahko dobite v kuhinji.

 

Želimo vam dober tek! 


 
OŠ ANTONA AŠKERCA RIMSKE TOPLICE

Aškerčeva 1,
3272 Rimske Toplice
tel: 03 / 733 82 30
fax: 03 / 733 82 39

e-pošta
© 2009 - 2018 OŠAART - Vse pravice pridržane - Zasebnost in piškotki www.markdesign.si
Struktura strani