24. nov 2017
Osnovna šola Antona Aškerca Rimske Toplice
 


Jedilnik 20.11. – 24.11.

   ponedeljek
20.11.

POČITNIffffffffffffCE
torek
21.11.

POČIvvvvvvvvvvICE
sreda
22.11.

POČIffffffffffffffffTNICE
četrtek
23.11.

PffOČITNIffffffffffff
petek
24.11.

POffffffffffffffffČITNIC
DOPOLDANSKA 
MALICA
Sirova štručka G, M
Zeliščni čaj
mandarina
 

Črni kruh G
Domač ribji namaz R, M
Planinski čaj
Suho sadje

Koruzna polenta z mlekom G, M
banana
 

Polnozrnati kru G, O
Rezina sira M
Sadni čaj
Korenček

Pirin kruh *G
Namaz nutela M, L
Kakav, M
Kivi

KOSILO Brokolijeva juha G
Koščki telečjega mesa v omaki G
Polnozrnate testenine J
Zelje s fižolom

Čufti v omaki GJ
Pire krompir M
Zelena solata
Vanilijev jogurt M

Mineštra s puranjim mesom G
Cmoki MGJ
Kompot

Jota s prekajenim mesom G
Domač marmorni kolač GJMO
Smuti 
 
Rižota z zelenjavo
Zelenjavni zrezek GJ
Pesa
Domač redčen jabolčni sok
POPOLDANSKA
MALICA

Ribji file RGJ
Polbeli kruh G
100% pomarančni sok
 

Rogljič GM
Vanilijev jogurt M

Cmoki MGJ
Kompot

Jota s prekajenim mesom G
Polbela žemlja G

Zelenjavni zrezek GJ
Polbeli kruh G
Domač redčen jabolčni sok


opomba:

Jedilnik se lahko spremeni zaradi objektivnih razlogov.
Živila označena z zeleno barvo so živila pridelana v občinah Laško in Radeče. Živila označena z * so ekološke pridelave.
Čaji so nesladkani. Pri vseh obrokih je na voljo voda.
Sadje, zelenjava in mleko iz Šolske sheme.

Alergene snovi smo v naših jedilnikih označili z naslednjimi oznakami: • žita, ki vsebujejo gluten (pšenica, rž, ječmen, oves, pira, kamut ali njihove križane vrste) - G • jajca in proizvodi iz njih - J • arašidi in proizvodi iz njih - A • zrnje soje in proizvodi iz njih - S • mleko, mlečni izdelki in proizvodi iz njih - M • oreški (mandlji, lešniki, indijski oreški, ameriški orehi, brazilski oreški, pistacija, makadamija) in proizvodi iz njih - O • ribe, raki in mehkužci ter proizvodi iz njih - R • listna zelena - Z • gorčično in sezamovo seme - Gs • volčji bob - VB • žveplov dioksid in sulfiti v koncentraciji več kot 10 mk/kg – SO2
Pri kruhu in pekovskem pecivu so možne sledi S,M,J,O,Se. Podrobnejše informacije o alergenih v živilih in jedeh lahko dobite v kuhinji .

Želimo vam dober tek! 


 
OŠ ANTONA AŠKERCA RIMSKE TOPLICE

Aškerčeva 1,
3272 Rimske Toplice
tel: 03 / 733 82 30
fax: 03 / 733 82 39

e-pošta
© 2009 - 2017 OŠAART - Vse pravice pridržane - Zasebnost in piškotki www.markdesign.si
Struktura strani