18. feb 2018
Osnovna šola Antona Aškerca Rimske Toplice
 


 

      Jedilnik 12.2. – 16.2.

  ponedeljek
12.2.

POČITNICEeeeeffffee

torek
13.2.

POČITNICEeeeeeeffee

sreda
14.2.

POČITNICEkkkkkkkkkkkk
četrtek
15.2.

POČITNICEeennekkkkee
petek
16.2.

POČITNICEeennekkk

DOPOLDANSKA
MALICA

Ovseni kruh G
Tunina pašteta RS
Razredčen jabolčni sok
Zelena paprika

Krof GMJ
Sadni čaj z limono
 Jabolko

Polbeli kruh G
Topljeni sir M
Sadni čaj
Kivi 
 
Mlečni riž s čokolado MOS
Banana
 
Kakav 
Pekovsko pecivo – srčki
Klementina 
 
KOSILO Goveji golaž GZ
Koruzna polenta 
Zelena solata
Hruška 
 
 
Ričet s suhim mesom GZ 
Domače pecivo z orehi GJOM
Sadni napitek
 
Zdrobova juha z jajčko GJ
Skutni štrukelj z drobtinami GMJ
Mešan kompot
 
Polnozrnat špageti s haše omako GJZM
Riban sir M
Zelena solata s koruzo G
Tekoči jogurt M
 
Kremna zelenjavna juha GZM
Krompirjeva solata z zeljem
Ribji file RGJM
 
POPOLDANSKA
MALICA

Sendvič GM
100% jabolčni sok
 

Ričet s suhim mesom GZ
Polbeli kruh G
 
Skutni štrukelj z drobtinami GMJ
Mešan kompot
 
Makovka GJM
Tekoči jogurt

 
Polbeli kruh G
Ribji file RGJM
100% pomarančni sok

 

opomba:

Jedilnik se lahko spremeni zaradi objektivnih razlogov.
Živila označena z zeleno barvo so živila pridelana v občinah Laško in Radeče. Živila označena z * so ekološke pridelave.
Čaji so nesladkani. Pri vseh obrokih je na voljo voda. **Kruh z manj soli.
Sadje, zelenjava in mleko iz Šolske sheme, s finančno podporo EU.

Alergene snovi smo v naših jedilnikih označili z naslednjimi oznakami: • žita, ki vsebujejo gluten (pšenica, rž, ječmen, oves, pira, kamut ali njihove križane vrste) - G • jajca in proizvodi iz njih - J • arašidi in proizvodi iz njih - A • zrnje soje in proizvodi iz njih - S • mleko, mlečni izdelki in proizvodi iz njih - M • oreški (mandlji, lešniki, indijski oreški, ameriški orehi, brazilski oreški, pistacija, makadamija) in proizvodi iz njih - O • ribe, raki in mehkužci ter proizvodi iz njih - R • listna zelena - Z • gorčično in sezamovo seme - Gs • volčji bob - VB • žveplov dioksid in sulfiti v koncentraciji več kot 10 mk/kg – SO2
Pri kruhu in pekovskem pecivu so možne sledi S,M,J,O,Se.

Podrobnejše informacije o alergenih v živilih in jedeh lahko dobite v kuhinji.


Želimo vam dober tek!


 


 
OŠ ANTONA AŠKERCA RIMSKE TOPLICE

Aškerčeva 1,
3272 Rimske Toplice
tel: 03 / 733 82 30
fax: 03 / 733 82 39

e-pošta
© 2009 - 2018 OŠAART - Vse pravice pridržane - Zasebnost in piškotki www.markdesign.si
Struktura strani